Lesestund med Kari Stai og Øyvind Torseter

stai_torseterSøndag 24. april klokken 1300 blir det lesestund med Kari Stai og Øyvind Torseter på Ringve Musikkmuseum i Trondheim. Arrangementet er et samarbeid mellom Litteraturhuset i Trondheim, Norsk Forfattersentrum og Ringve Musikkmuseum.

Øyvind Torseter og Kari Stai er to av de mest kreative barnebokforfatterne vi har i Norge. Begge er både forfattere og illustratører. Øyvind og Kari vil lese og vise bilder fra bøkene sine. Arrangementet passer spesielt godt for barn i alderen 4–10 år.

Kari Stai (f. 1974) kommer fra Inderøy i Nord-Trøndelag. Hun er illustratør, forfatter og billedkunstner. Bøkene hennes er solgt til flere land, blant annet India, Danmark og Frankrike. Hun har fått tildelt både Brageprisen og Kritikerprisen for Jakob og Neikob-bøkene.

Øyvind Torseter (f. 1972) er billedkunstner, illustratør og forfatter bosatt i Oslo. Han har vunnet en rekke priser både i Norge og i utlandet. For Avstikkere mottok han prisen Årets vakreste bok og barnebøkenes gjeveste utmerkelse: BolognaRagazzi Award. For Hullet ble han belønnet med den franske prisen Prix Jeaune Alber. Han er nå ute med Mulegutten, som tar utgangspunktet i eventyret «Risen som ikke hadde noe hjerte på seg».

Arrangementet er en feiring av Verdens bokdag.

Arrangør: Litteraturhuset i Trondheim, Norsk Forfattersentrum og Ringve Musikkmuseum

Dato og sted:

SØNDAG 24. APRIL KL. 13,
RINGVE MUSIKKMUSEUM, LADE ALLÉ 60, TRONDHEIM

GRATIS INNGANG!

Facebookheading Lesestund med Øyvind Torseter og Kari Stai

Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *